2010-04-25 Söndag

2010-04-26 / 21:08:26
Nej, Malin jag har inte lagt ner träningen. Jag har bara inte kommit igång riktigt efter Thailand och så har jag uppdaterat bloggen vääldigt dåligt. Igår var jag i alla fall och sprang med Elin. Fyy sjutton vad ont jag har i knäna idag. Kan knappt gå i trappor. Egentligen skulle jag och Tommy sprungit idag men jag fick ställa in. Jag och elin sprang hemifrån oss ut till hamen vid tjolöholm. Annelie sa att det var 3,5 km ut till hamnen, bra tänkte jag, då blir det 7 km fram och tillbaka. Alldeles lagom. Men ack så fel hon hade, när vi kom till hamen hade vi sprungit 5,5 km. Elin fick plocka fram sin onsynliga piska och springa bakom mig haha. Riktigt så illa var det inte men utan henne så hade jag inte sprungit hela vägen. När vi var nästa hemma svor jag på att inte äta ett enda chips eller en enda ostbåge eller kaka eller annat onyttigt ända tills loppet är. Sen när jag är i mål ska jag äta sura stora nappar, de som är brun-vita. Nu blir det en runda på minst 1,1 mil nästa helg också. Nu i veckan blir det lite intervallträning och styrketräning. Håller på med mental träning inför göteborgsvarvet. Om ca 50 000 personer springer det varje år så måste jag ju också klara det, eller hur? Och tänk alla de som är tjockare än mig som klarar det, då måste jag ju också klara det? Ja, jag klarar det. Jag kommer vara outtröttlig just den 22 maj och jag kommer flyga fram.

1,17 timmar
180 i genomsnittspuls (att jag orkade..)
191 i max puls
949 kalorier (gött, där brände jag bort de där jäkla ostbågarna)

2010-04-07 Onsdag

2010-04-07 / 21:49:05
Fyy vilken träningsverk jag har idag. Den har bara blivit värre och värre också! Men idag var det dax för funktionell styrka med Mia och det passet har aldrig varit så jobbigt som idag. Det märktes att det var fyra veckor sen jag tränade det sist. Och tur är väl det, tänkt om jag hade kommit hem från Thailand och varit i samma form som innan vi åkte då hade jag ju inte behövt träna. Det är verkligen en färskvara som man måste underhålla hela tiden men förhoppningsvis tar det inte så lång tid innan jag är i form igen. Mias pass är det ända passet som jag har längtat efter när vi har varit borta och ärligt talat vet jag inte hur jag ska göra med boxen. Det känns som att jag inte får den hjälpen och det stödet jag behöver och sen tycker jag att det är roligare att träna box än att vara instruktör i det. Det kanske inte är rätt just nu att vara instruktör. Här är i alla fall dagens pass fakta:

1:18 tim
149 genomsnitt
189 max
652 kalorier

6 April 2010 - Tisdag

2010-04-06 / 22:09:11
Första träningen på över tre veckor. Det blev en löprunda och det var lättare än vad jag trodde att det skulle bli. Tyvärr gick min iPod sönder på semestern men sån tur är har jag ju min iPhone. Jag har laddat ner en grym app som funkar som en GPS. Den mäter sträckan, hastigheten, min/km och kalorier! Jag har tänkt träna efter ett program från en Iform tidning så nu blir det löpning tre dagar i veckan. Jag började lite mjukare än vad jag skulle och gick raskt 10 minuter och joggade 30 minuter. Men jag är nöjd.

40 minuter
160 i genomsnittspuls
187 i maxpuls
381 kalorier
4,81 kilometer
8:21/km